Avoimet työpaikat

Hei puheterapeutti, haluatko tehdä jokaisesta työpäivästä itsesi näköisen?


Meillä se onnistuu! Sinä päätät työaikasi, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Myös työn sisältö on sinun päätettävissäsi. Me tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja monipuoliset työvälineet sekä työyhteisön, jossa jokainen on valmis jakamaan omaa osaamistaan ja kokemustaan kaikkien hyväksi. 


Meillä asiakas on aina keskiössä, mutta pidämme erittäin tärkeänä myös työntekijöidemme hyvinvointia. Arvostamme enemmän laatua kuin määrää. Työsi vastineeksi saat hyvän provisiopalkan kohtuullisella työmäärällä. Halutessasi sinun on myös mahdollista siirtyä joustavasti itsenäiseksi yrittäjäksi yrityshautomomme kautta.

 
HABS kuntoutus rehabilitering oy tuottaa puheterapiapalveluita viiden maakunnan alueella. Viihtyisät toimisto- ja vastaanottotilamme sijaitsevat Ombreloissa Seinäjoella, Raahessa, Kokkolassa, Vaasassa sekä Raumalla. Työyhteisöömme kuuluu HABSin puheterapeuttien lisäksi muita Ombrelon varjon alla toimivia kuntoutusalan yrityksiä. Tämä mahdollistaa yhteistyön yli yritys- ja ammattikuntarajojen.

Puheterapeutti, olemmeko me etsimäsi työyhteisö? Yhteisen varjon alla on aina tilaa!

HABS kuntoutus rehabilitering oy / Ombrelo on puheterapiaa tarjoava yritys viiden maakunnan alueella.

Meillä on halu auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja arkea haittaaviin pulmiin. Jokainen asiakas ja hänen haasteensa on erilainen. Työtämme leimaa halu löytää logiikka ja sen myötä ratkaisu.

Ammattitaitoinen porukkamme kaipaa uusia työtovereita!
Olemmeko etsimäsi työyhteisö?

 

Merkitse rasti ruutuun, jos kohta kuvaa sinun unelmatyöpaikkaasi puheterapeuttina!

⬜Haluan tehdä työni hyvin, laatu ja asiakkaan tarpeet edellä.

⬜Työnantajani on pieni ja ketterä yritys, joka panostaa laatuun ja kuuntelee minua.

⬜ Päätän työaikani itse. Voin vaihdella sitä vaikka viikoittain. Asiakaskäyntimäärän päätän minä.

⬜ Voin valita asiakkaat kiinnostukseni, osaamiseni ja kielitaitoni mukaan. Voin tavata heidät omissa arkiympäristöissään, vastaanotolla tai vaikka etänä.

⬜ Saan hyvän provisiopalkan kohtuullisella työmäärällä.

⬜ Voin vaikuttaa työnkuvaani ja liittää siihen esim. kouluttamista tai kehittämistä. Minua tuetaan ja kannustetaan kouluttautumaan ja vahvistamaan osaamistani.

⬜ Käytössäni on kattava valikoima kuntoutusmateriaaleja ja saan uusia materiaaleja käyttööni toiveideni mukaan.

⬜ Ympärilläni on kannustava ja lämmin työyhteisö, joka tukee ja jakaa osaamistaan.

⬜ Minulla on kattava työterveyshuolto ja vakuutusturva työ- ja vapaa-ajalle.

⬜ Saan halutessani tukea ja opastusta oman yrityksen perustamiseen.

 

HABSin työsuhteessa olet puheterapeuttina itsenäinen, mutta et yksinäinen. Saat työhösi ohjausta niin paljon kuin tarvitset sekä tilaa kasvaa, kehittyä ja vaikuttaa omaan työhösi. Sinä päätät työaikasi, joka voi vaihdella muutamasta tunnista aina kokopäivätyöhön. Sinä valitset asiakkaasi ja asiakasmääräsi. Työsi vastineeksi saat hyvän provisiopalkan kohtuullisella työmäärällä (kokopäivätyössä max 16 asiakasta / viikko) ja ehdit keskittyä määrän sijasta laatuun ja asiakkaan auttamiseen.

Kuulostaako siltä, että olisimme etsimäsi työyhteisö, jossa pääset toteuttamaan kutsumustasi puheterapeuttina?

Laita meille viestiä info@ombrelo.fi ja tule haastattelemaan meidät. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

HOX! Ombrelon varjon alla voit työskennellä myös täysin itsenäisenä yrittäjänä. Pääset osaksi hyväntuulista työporukkaamme, saat vertaistukea ja opastusta alan yrittäjyyden kiemuroihin.

 

Kysy lisää, Nina Brigatti 050 307 8555 tai nina.brigatti@habs.fi.