Tule Ombrerolaiseksi

Tule ombrelolaiseksi – tulet tunnustetuksi ammattilaiseksi

Ombrelo on työyhteisö, jossa terapeutit ovat koodinratkaisijoita.

Ombrelon terapeuttien työtä leimaa halu löytää logiikka ja sen myötä ratkaisu. Asiakkaat ovat erilaisia ja ongelmat ovat erilaisia. Terapiassa ei ole olemassa patenttiratkaisuja. Jokainen asiakas on kuin pulmapeli: mistä löydän langanpään, josta vyyhti purkautuu tai mistä pitää kääntää, että ratkaisu avautuu.

Tavoite ja tulos – se motivoi meitä ja se motivoi asiakasta

Meillä ei vain käydä terapiassa, vaan jokainen käynti on askel kohti seuraavaa tavoitetta. Opit meillä prosessin, jossa asetat yhdessä asiakkaan kanssa päätavoitteen ja pilkot sen osatavoitteisiin. Terapia tarkoittaa aina oppimista. Oppimisessa on aina tietty järjestys. Terapiassa asioiden järjestyksen ymmärtäminen ja asioiden tekeminen oikeassa järjestyksessä tuottaa tuloksia. Siksi autamme kaikkia terapeutteja omaksumaan tavoitteisiin ja järjestyksessä tekemiseen liittyvät perusteet.

Työyhteisömme on 1+1+1 =5

Ombrelon toimintamalli tarjoaa sinulle ympäristön, jossa hyödynnät yhteisiä tiloja, työvälineitä ja hallinnollisia palveluita. Tärkeintä on kuitenkin tieto, käytännöt ja mallit, joita saat työkavereiltasi. Jaamme tietoa, autamme ja välitämme asiakkaita sille, joka parhaiten osaa auttaa.

Työmme sopii sille, joka uskaltaa

Asiakkailla on monisyisiä ongelmia ja näiden ratkaisu vaatii usean yhteistyötahon työpanosta. Teemme yhteistyötä aina, jotta asiakkaan ongelma saadaan ratkaistua. Voit joutua puuttumaan asioihin, jotka eivät sinulle ”kuulu”, mutta uskallus puuttua tuo sinulle henkilökohtaisia kannuksia yhtä paljon, kuin se, että asiakkaan varsinainen tavoite saavutetaan.

Emme anna sinun antaa periksi, koska lopussa kiitos seisoo

Jos jonkun asiakkaan kanssa ei suju, se ei tarkoita, että olet epäonnistunut tai että on parempi luovuttaa. Ympärilläsi on ihmisiä, jotka tietävät, miltä sinusta tuntuu ja joilta voit saada uusia ideoita kokeiltavaksi. Tiedämme, että kukaan toinenkaan terapeutti ei pääse vähemmällä. Haastavan asiakkaan kanssa onnistuminen palkitsee niin, että muistatte toisenne lopun elämäänne. Samalla kannuksesi oman alasi ammattilaisena kasvavat.

Annamme sinulle tilaa kasvaa – tartu mahdollisuuteen.

Tässä ammatissa tulee paremmaksi joka päivä. Annamme sinulle tilaa ja mahdollisuuden kasvaa yhteisömme ja sen tuoman ympäristön, välineiden ja tiedon jakamisen kautta. Kun otat haasteen vastaan ja uskot itseesi, voit tulla miksi vain haluat. Tarjoamme lisäksi mahdollisuutta yrityksen perustamiseen ja autamme siihen liittyvässä prosessissa. Tutustu yrityshautomoomme täällä.

Kolahtiko tai jäikö mieleen kysymyksiä? Katso avoimet työpaikkoihimme tai ota yhteyttä. Vastaamme kysymyksiin mielellämme ja autamme sinua urallasi eteenpäin!

Katso alta puheterapeutti Eric Tommolan mietteitä Ombrelossa työskentelemisestä!

Ota yhteyttä heti tänään

Nina Brigatti 
050 307 8555 
nina.brigatti@habs.fi