Avoimet työpaikat

Hei puheterapeutti, haluatko tehdä jokaisesta työpäivästä itsesi näköisen?


Meillä se onnistuu! Sinä päätät työaikasi, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Myös työn sisältö on sinun päätettävissäsi. Me tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja monipuoliset työvälineet sekä työyhteisön, jossa jokainen on valmis jakamaan omaa osaamistaan ja kokemustaan kaikkien hyväksi. 


Meillä asiakas on aina keskiössä, mutta pidämme erittäin tärkeänä myös työntekijöidemme hyvinvointia. Arvostamme enemmän laatua kuin määrää. Työsi vastineeksi saat hyvän provisiopalkan kohtuullisella työmäärällä. Halutessasi sinun on myös mahdollista siirtyä joustavasti itsenäiseksi yrittäjäksi yrityshautomomme kautta.

 
HABS kuntoutus rehabilitering oy tuottaa puheterapiapalveluita Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan maakunnissa. Viihtyisät toimisto- ja vastaanottotilamme sijaitsevat Ombrelossa Seinäjoen, Kokkolan ja Vaasan keskustassa. Työyhteisöömme kuuluu HABSin puheterapeuttien lisäksi muita Ombrelon varjon alla toimivia kuntoutusalan yrityksiä. Tämä mahdollistaa yhteistyön yli yritys- ja ammattikuntarajojen.

 
Äitiyslomasijaisuus Seinäjoella

Meillä on avoinna kaksi äitiyslomasijaisuutta Seinäjoen alueella. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.  Sijaisuuden jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä on siis oiva tilaisuus myös sinulle, joka haluat kokeilla millaista on työskennellä yksityisen terveydenhuollon kentällä.

 

Kysy lisää, Nina von Schantz 050 307 8555 tai nina.vonschantz@habs.fi.